Vi hittar orsaken till dina besvär

Vid ett besök hos oss på Totalkropp ställer vi en diagnos genom en noggrann, evidensbaserad undersökning för att kunna behandla och förebygga orsaken till din smärta. Vi svarar på frågorna, och förklarar vad är det som smärtar och varför. Vi behandlar orsaken till din smärta och lindrar inte bara dina symtom för stunden.

Alla våra naprapater är vidareutbildade, det innebär att vi förutom exempelvis massage och ledbehandlingar kan nyttja andra tekniker som stötvågsbehandling och akupunktur. Läs mer här på hemsidan om oss som jobbar på Totalkropp eller fråga oss om hjälp så hittar vi den naprapat som passar dig bäst. Behandlingen anpassas naturligtvis efter dina önskemål och besvär.

Naprapati

Långvarig smärta

Massage

Behandlande massage

Stötvågsbehandling

MammaMage träning

Hälsmärta/
Atletihälkoppar

Online Behandling

Online Ergonomi

Smärtcoachning online

Benify

Du som gjort din beställning via friskvårdsportalen Benify har via beställningen gjort betalning. Det sista steget är nu att boka din behandling. Det gör du genom att trycka på knappen "BOKA NU". När du kommer på behandling så uppger du beställningsnumret från Benify alternativt så kan vi hjälpa dig att ta fram beställningsnumret på plats. Varmt välkommen.

För prisinformation och bokning

BOKA NU