Om oss

VAD GÖR VI?

Naprapati & massage

Vi erbjuder naprapati och massage till privatpersoner, företag, och via försäkringsbolag.

Diagnos

Vi ställer en diagnos genom en noggrann, evidensbaserad undersökning för att kunna behandla och förebygga orsaken till din smärta. Vi svarar på frågorna, och förklarar vad är det som smärtar och varför.

Behandling

Vi behandlar orsaken till din smärta och lindrar inte bara dina symtom för stunden.

Alla våra naprapater är vidareutbildade, det innebär att vi förutom exempelvis massage och ledbehandlingar kan nyttja andra tekniker som stötvågsbehandling och akupunktur.

Vi har specialistkunskap inom en rad områden. Läs mer här på hemsidan om oss som jobbar på Totalkropp eller fråga oss om hjälp så hittar vi den naprapat som passar dig bäst.

Behandlingen anpassas naturligtvis efter dina önskemål och din diagnos.

Förebygga

Genom att ställa en diagnos kan vi identifiera eventuella risker för dig och förebygga dem. Du får en genomgång och rådgivning samt övningar som är anpassade för dig.

Om oss

”Nästa patient är ett knä”. Det var ortopedens ord till mig som nyexaminerad naprapat under min legitimationstjänstgöring för snart 10-år sedan. Redan då, under den korta tiden som ortopeden spenderade med patienten väcktes idén till Totalkropp. För även om ortopeden skickligt konstaterade en meniskskada innan han raskt skyndade vidare till nästa ”knä” eller ”rygg”, så var väl det här inte det bästa sättet för en framgångsrik rehabilitering? Lämnades inte patienten med fler frågor än svar med denna löpande-band metod?

Hos mig växte en tanke om att patienten inte alls var ”ett knä, eller en rygg” utan en person, en individ med smärtor från ett eller flera områden.

Jag grundade Totalkropp för att hjälpa dig som individ, därför att smärta väcker många frågor. Kan jag springa igen? Är det farligt att göra saker som gör ont? Varför har jag ont?, – frågor som kräver svar.

Genom en noggrann undersökning ställer vi en diagnos och förklarar den, samt dina riskfaktorer för att kunna behandla och förebygga orsaken till smärtan. För att lyckas med det kombinerar vi våra anställdas specialkompetens inom olika områden tillsammans med forskning inom naprapati.

10- år senare lever vi fortfarande efter idén som födde Totalkropp. Hos oss blir du omhändertagen som en individ, inte som ett knä.

Peter Viklund, naprapat och grundare.

TIDSBOKNING OCH PRISER

Tidsbokning gör du enklast HÄR eller så slår du oss en signal på 08-54 900 700.

Ordinarie pris för naprapati är 695 kr för 40 min som inkluderar noggrann undersökning samt behandling. Vi har student samt pensionärspriser. (Kan ej kombineras med andra rabatter)

Vid köp av presentkort för naprapati alt massage på tio stycken behandlingar eller fler har vi rabatt med 10%

Fullständig prislista för alla tjänster finner du på vår tidsbokning.