Naprapat Liljeholmen

Totalkropps klinik är belägen i Liljeholmen på Ingenjörsvägen 34, 117 59 Stockholm.
Ring oss direkt på tel. 08-54 900 700 eller gå till tidsbokningen för att boka en tid.

TOTALKROPP
Ingenjörsvägen 34
117 59 Liljeholmen, Stockholm
Epost: kontakt@totalkropp.se

VI SOM JOBBAR PÅ TOTALKROPP

Peter Viklund

peter@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Grundare av Totalkropp

Peter är legitimerad naprapat och grundare av företaget Totalkropp. Peter är anställd som lärare i naprapati på Naprapathögskolan. Han medlem i naprapatgruppen som har till uppgift att driva utveckling inom naprapati. Peter har också en funktion inom svenska naprapatförbundet där han förmedlar det senaste inom forskning till medlemmarna. Peter har ett särskilt kliniskt intresse för långvarig smärta, inom detta område planerar han sin avhandling på Karolinska Institutet där han är forskningsassistent.

Inriktning: Återkommande och långvarig smärta, ländrygg.

Hittar ni inte Peter på kliniken i Liljeholmen så är chanserna stora att han för tillfället tittar på när sin stora idol Zlatan spelar fotboll.

Johanna Lindgren

johanna@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Klinikchef Totalkropp

Johanna är legitimerad naprapat och inriktar sig särskilt på behandlingar mot huvud- och nackvärk. Johanna behandlar även smärtor och nedsatt funktion i hela rörelseapparaten och har vidareutbildning i dry-needling (akupunktur) samt fördjupad kunskap inom fotens anatomi då hon arbetat med formgjutna sulor. Johanna är certifierad MammaMagetränare och har hög kompetens och stor erfarenhet av att behandla gravida.

Inriktning: Nack- och skuldersmärta, huvudvärk och samt graviditetsrelaterad smärtproblematik.

När ni inte träffar Johanna på kliniken är det stor chans att ni stöter på henne i olika träningssammanhang. Med en bakgrund som alpinåkare på elitnivå är träningen en del av Johannas vardag. Just nu är golf den sport hon har ett nyvunnet intresse för.

Therese Hammare

therese@totalkropp.se
Massageterapeut

Therese är massageterapeut och utbildad genom Axelsons. I sina behandlingar använder hon sig främst av den svenska klassiska massagen, men hennes massage är även influerad av de massagetekniker hon lärt sig under sina perioder utomlands i bland annat Borneo och Spanien. Therese är även utbildad inom Massage & Dyslexi och Massage i skola/förskola.

Inriktning: Muskulära spänningar

Om du inte hittar Therese på kliniken står hon förmodligen på ett dansgolv och övar in nya koreografier då dans är hennes största intresse.

Tim Hustad

tim@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Tim är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm. Tim jobbar mycket med patienter som har långvarig smärta och har rygg, nacke och axlar som intresseområde. Han behandlar med sin breda kompetens självklart också besvär i andra delar av kroppen. Han har vidareutbildat sig inom dry-needling (akupunktur) och lägger ner mycket tid på modern smärtvetenskap.

Inriktning: Alla typer av smärtor från rygg, nacke och axlar, med speciellt intresse för långvarig smärta.

När Tim inte jobbar på kliniken så hittar du honom förmodligen i skogen på sin cykel eller sina skidor, eller i köket där han gillar att baka äkta norska bröd. Han är nämligen inflyttad norrman. Idrottsintresset är även det stort och under åren har han ägnat sig åt allt ifrån kampsport och simning, till snowboard och styrketräning.

Maren Jansen

maren@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Maren är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har tidigare varit aktiv inom simning, både som utövare och tränare på hög nivå. Hon har ett stort intresse för träning och hälsa.

Maren arbetar mycket med idrottsrelaterade skador och är även inriktad mot smärtproblematik från ansikte och nacke. Detta inkluderar käkledsdysfunktioner samt tandpressning, huvudvärk och tinnitus. Maren är certifierad MammaMagetränare och har stor erfarenhet från behandling och träning i samband med graviditet (under/efter). Självklart behandlar hon även andra besvär och smärtor från andra delar av rörelseapparaten.

Inriktning: Idrottsmedicin, käkled, nacksmärta, huvudvärk samt MammaMageträning och graviditetsrelaterade besvär.

När Maren inte är på kliniken är hon gärna ute i naturen eller på resande fot. Maren kommer från Stavanger i Norge.

Miriam Loftheim

miriam@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Miriam är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon behandlar smärtor och besvär i hela kroppen men har en speciell inriktning på knä, fot och höftsmärta. Hon är även vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur). Miriam har under flera säsonger arbetat med fotbollslag på elitnivå. Hon har goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för så väl elitsatsande personer som motionärer.

Inriktning: Knä, fot samt höftssmärta

När Miriam inte är på kliniken hittar ni henne på dansgolvet. Hon har tidigare varit aktiv inom dans.

Eleonore Ram

Leg. Naprapat

Eleonore är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.

Hon behandlar smärtor och nedsatt funktion i hela kroppen och har ett stort intresse för smärta i nacke, axlar samt besvär under och efter graviditet. Hon är vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur), axlar, nacke och MammaMageträning.

Eleonore har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har arbetat med elitsatsande ungdomar inom fotboll och besitter därav goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för såväl motionärer som elitsatsande personer.

Eleonore jobbar som handledare på naprapathögskolans elevklinik och undervisar i naprapati på Naprapathögskolan, då inom ledbehandling och mjukdelstekniker.

Inriktning: Axlar, nackbesvär, MammaMageträning och graviditetsrelaterade besvär, idrottsskador (idrottsmedicin)

När Eleonore inte är på kliniken hittar ni henne på en tennisbana eller i en källare där hon utövar thaiboxning eller styrketränar.

Nathan Weiss

Naprapat

Nathan behandlar smärtor och besvär i hela kroppen samt har ett speciellt intresse för idrottsmedicin och långvarig smärta.

Han har ett stort engagemang för träning och hälsa och har dels styrketränat aktivt under flera år, men även arbetat som träningsinstruktör. För närvarande är Nathan tjänstledig från kliniken för att fullfölja sina magisterstudier, samt att arbeta inom ett forskningsprojekt på Karolinska institutet som avser att identifiera riskfaktorer för skador hos unga kvinnliga fotbollsspelare.

Inriktning: Alla typer av smärtor i kroppen med speciellt intresse för idrottsrelaterade besvär.

När Nathan inte är på kliniken hittar du honom förmodligen vid skivstångsställningen på gymmet eller i sitt kök.

Sarah Lindgren

Sarah@totalkropp.se
Naprapat

Sarah är naprapat och behandlar smärtor och nedsatt funktion i hela kroppen och är extra intresserad av långvarig smärta och idrottsrelaterade besvär. Sarah har tidigare varit aktiv inom handboll och har ett stort intresse för träning och hälsa.

Inriktning: Alla typer av smärtor i kroppen med speciellt intresse för idrottsrelaterade besvär.

När Sarah inte är på kliniken hittar ni henne antingen på yogamattan eller med näsan i en bra bok.

Henri Kallastu

henri@totalkropp.se
Naprapatstudent åk 4

Henri är naprapatstudent och börjar sista året på Naprapathögskolan i Stockholm.

Henri har en tidigare högskoleutbildning som PT & Fystränare från högskolan i Halmstad och har arbetat med träning och hälsa sedan dess. Han är även vidareutbildad i bland annat: Dry Needling (Akupunktur), svensk klassisk massage, Flowin, Bulgarian Bag-träning och STAC-Professional (Scandinavian Top Athletic Center). Han har ett stort intresse för kost och träning samt har själv tävlat inom fitness på SM-nivå.

Inriktning: Alla typer av smärtor i kroppen med speciellt intresse för att hjälpa dig bli självgående med fysisk aktivitet och träning.

Om ni inte träffar Henri på kliniken är han förmodligen och tränar på ett gym eller tar en långpromenad på Norra Djurgården.