VI SOM JOBBAR PÅ TOTALKROPP

Peter Viklund

peter@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Grundare av Totalkropp

Peter är legitimerad naprapat har en magister i folkhälsovetenskap och grundare av företaget Totalkropp. Peter är anställd som lärare i naprapati på Naprapathögskolan. Han är medlem i naprapatgruppen som har till uppgift att driva utveckling inom naprapati.  Peter har ett särskilt kliniskt intresse för långvarig smärta. Det speglas i de forskningsprojekt som han är involverad i samt i de fortbildningar som Peter håller för andra manuella terapeuter.

Inriktning: Återkommande och långvarig smärta, ländrygg.

Hittar ni inte Peter på kliniken i Liljeholmen så är chanserna stora att han för tillfället tittar på när sin stora idol Zlatan spelar fotboll.

Johanna Lindgren

johanna@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Klinikchef Totalkropp

Johanna är legitimerad naprapat och inriktar sig särskilt på behandlingar mot huvud- och nackvärk. Johanna behandlar även smärtor och nedsatt funktion i hela rörelseapparaten och har vidareutbildning i dry-needling (akupunktur) samt fördjupad kunskap inom fotens anatomi då hon arbetat med formgjutna sulor. Johanna är certifierad MammaMagetränare och har hög kompetens och stor erfarenhet av att behandla gravida.

Inriktning: Nack- och skuldersmärta, huvudvärk och samt graviditetsrelaterad smärtproblematik, severs (smärta i fot)

När ni inte träffar Johanna på kliniken är det stor chans att ni stöter på henne i olika träningssammanhang. Med en bakgrund som alpinåkare på elitnivå är träningen en del av Johannas vardag. Just nu är golf den sport hon har ett nyvunnet intresse för.

Therese Hammare

therese@totalkropp.se
Administratör

 

Om du inte hittar Therese på kliniken står hon förmodligen på ett dansgolv och övar in nya koreografier då dans är hennes största intresse.

Tim Hustad

tim@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Tim är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm. Tim jobbar mycket med patienter som har långvarig smärta och har rygg, nacke och axlar som intresseområde. Han behandlar med sin breda kompetens självklart också besvär i andra delar av kroppen. Han har vidareutbildat sig inom dry-needling (akupunktur) och lägger ner mycket tid på modern smärtvetenskap.

Inriktning: Alla typer av smärtor från rygg, nacke och axlar, med speciellt intresse för långvarig smärta.

När Tim inte jobbar på kliniken så hittar du honom förmodligen i skogen på sin cykel eller sina skidor, eller i köket där han gillar att baka äkta norska bröd. Han är nämligen inflyttad norrman. Idrottsintresset är även det stort och under åren har han ägnat sig åt allt ifrån kampsport och simning, till snowboard och styrketräning.

Maren Jansen

maren@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Maren är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har tidigare varit aktiv inom simning, både som utövare och tränare på hög nivå. Hon har ett stort intresse för träning och hälsa.

Maren arbetar mycket med idrottsrelaterade skador och är även inriktad mot smärtproblematik från ansikte och nacke. Detta inkluderar käkledsdysfunktioner samt tandpressning, huvudvärk och tinnitus. Maren är certifierad MammaMagetränare och har stor erfarenhet från behandling och träning i samband med graviditet (under/efter). Självklart behandlar hon även andra besvär och smärtor från andra delar av rörelseapparaten.

Inriktning: Idrottsmedicin, käkled, nacksmärta, huvudvärk samt MammaMageträning och graviditetsrelaterade besvär.

När Maren inte är på kliniken är hon gärna ute i naturen eller på resande fot. Maren kommer från Stavanger i Norge.

Miriam Loftheim

miriam@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Miriam är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon behandlar smärtor och besvär i hela kroppen men har en speciell inriktning på knä, fot och höftsmärta. Hon är även vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur). Miriam har under flera säsonger arbetat med fotbollslag på elitnivå. Hon har goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för så väl elitsatsande personer som motionärer.

Inriktning: Knä, fot samt höftssmärta

När Miriam inte är på kliniken hittar ni henne på dansgolvet. Hon har tidigare varit aktiv inom dans.

Eleonore Ram

eleonore@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Eleonore är legitimerad naprapat utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm.

Hon behandlar smärtor och nedsatt funktion i hela kroppen och har ett stort intresse för smärta i nacke, axlar samt besvär under och efter graviditet. Hon är vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur), axlar, nacke och MammaMageträning.

Eleonore har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har arbetat med elitsatsande ungdomar inom fotboll och besitter därav goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för såväl motionärer som elitsatsande personer.

Eleonore jobbar som handledare på naprapathögskolans elevklinik och undervisar i naprapati på Naprapathögskolan, då inom ledbehandling och mjukdelstekniker.

Inriktning: Axlar, nackbesvär, MammaMageträning och graviditetsrelaterade besvär, idrottsskador (idrottsmedicin) severs (smärta i fot)

När Eleonore inte är på kliniken hittar ni henne på en tennisbana eller i en källare där hon utövar thaiboxning eller styrketränar.

Anton Öhman

anton@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Anton är examinerad naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm.

Genom utbildningen är han diplomerad massageterapeut och licensierad personlig tränare. Anton har även ytterligare meriter inom evidensbaserad axelrehabilitering.

Övriga meriter som ligger till grund för Antons erfarenhet inom naprapati är att han har en tävlingsbakgrund inom både friidrott och rugby. Skadorna som han drabbades av under tiden som idrottsaktiv har bidragit till en bättre och djupare förståelse om idrottsskador och hur de på bästa sätt rehabiliteras.

Inriktning: Axlar, idrottsskador, huvudvärk, severs (smärta i fot).

Om ni inte hittar Anton på kliniken finner ni honom lyfta tungt på gymmet eller eller tittandes på engelsk fotboll.

Karl Spångberg

karl@totalkropp.se
Naprapat

Karl är naprapatstudent som går på sitt sista år på Naprapathögskolan i Stockholm.
Han har en bakgrund med diverse aktiviteter och olika sporter på hög nivå, vilket har gett han hans stora intresse för kroppen, hälsa och träning.
Karl har under tidigare år jobbat inom Försvarsmakten både som träningsansvarig och som aktiv yrkesmilitär på ett flertal olika uppdrag och tjänster.

Karl brinner för att arbeta tillsammans med människor, Han är noggrann i sin undersökning och har ett helhets samt individanpassat tänk så att ni tillsammans ska få en skräddarsydd behandlingsplan som är rätt för just dig.

Inriktning: Alla typer av smärttillstånd och idrottsskador

När Karl inte är på kliniken kör han antagligen crossfit i Skottland där han äger mark.

Nils Christan Christiansen

nils@totalkropp.se
Naprapatstudent/Dipl. Massageterapeut

Nils är en norsk naprapatstudent som pluggar tredje året på Naprapathögskolan.

Han har tidigare varit aktiv inom friidrott, fotboll och styrketräning. Något som fortfarande ligger hans hjärta nära och som ligger till grund för Nils intresse genom naprapatin.

Genom utbildningen är han diplomerad massageterapeut och licensierad personlig tränare. Han är vidareutbildad inom dry-needling.

Inriktning: Alla typer av smärtor från nacke till ländrygg samt idrottsrelaterade besvär.

När Nils inte är på kliniken är han i skolan och pluggar, ute och springer eller kollar på engelsk fotboll.

Leo Sund Nellerup

leo@totalkropp.se
Naprapatstudent/Dipl. Massageterapeut

Leo studerar näst sista året vid Naprapathögskolan i Stockholm. Han är sedan 2020 diplomerad medicinsk massageterapeut och behandlar smärta och besvär i hela rörelseapparaten.

Leo har även arbetat som musiker sedan 2010 och har en del erfarenhet kring överbelastningsproblematik.

När han inte är på kliniken hittar du honom antingen i skolbänken eller på en scen bakom trumsetet.