Naprapat för Företag – En effektiv investering

Företaget Totalkropp har sin huvudnäring inom naprapati för såväl företag, privata kunder samt idrottsföreningar. Totalkropp i Stockholm bedriver även forskning och produktutveckling inom verksamhetsområdet. Dessutom ingår föreläsningar och kroppskoll i konceptet.

Naprapat företag

Vi på Totalkropp utför våra tjänster via företagsavtal på vår klinik i Liljeholmen eller på plats hos ert företag. Vi rehabiliterar inte bara personalens besvär/ skador utan lägger också upp en förebyggande plan samt adresserar ergonomin. Vi har specialkompetens inom områdena nacke, huvudvärk, käke, ländrygg samt bäckensmärta. Vi har praktiska lösningar med online-bokning och faktureringstjänster.

Förmånen rehabilitering och förebyggande behandling är skattefri. Som arbetsgivare kan du göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling. En annan lösning för naprapati via företaget är med bruttolöneavdrag. Det innebär att den anställdas kostnad blir billigare samtidigt som det är kostnadsfritt för företaget. (se räkneexempel nedan)
Kontakta oss för mer information så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning utifrån era behov.

Se vår video: “Varför köpa naprapati till anställda”

Mindre sjukskrivningar med naprapati

Naprapati visade sig vara överlägset sin kontrollgrupp (evidensbaserat läkarbesök, med rådgivning samt träningsprogram) vad det gäller nedsatt smärta, ökad funktion och ökad livskvalitet hos patienter med ryggsmärta.
(Källa: Björnstudien)

Skops undersökning visar att 57 procent av svenskarna skulle föredra att gå till naprapat istället för vårdcentral vid ryggskott. I åldrarna 18-54 år är det nära dubbelt så många som föredrar behandling hos naprapat jämfört med vårdcentral.

Räkneexempel Naprapati Bruttolöneavdrag

NAPRAPATIPRIVATVIA JOBBET
Vid lön <36 158 kr
VIA JOBBET
Vid lön >36 158 kr
Kostnad för behandling595 kr595 kr595 kr
Företagets kostnad0 kr0 kr0 kr
Din kostnad595 kr387 kr277 kr
DU SPARAR0208 kr (35%)318 kr (53%)