Naprapat för Företag – En effektiv investering

Totalkropps naprapater hjälper företag, privata kunder samt idrottsföreningar med olika besvär relaterade till muskler och leder. Totalkropp i Stockholm bedriver även forskning håller mycket uppskattade föreläsningar inom relaterade områden.

Naprapat företag

Vi på Totalkropp utför våra tjänster via företagsavtal på vår klinik i Liljeholmen eller på plats hos ert företag. Vi rehabiliterar inte bara personalens besvär/ skador utan lägger också upp en förebyggande plan samt adresserar exempelvis ergonomin för att besvären inte ska återkomma. Vi har specialkompetens inom områdena nacke, huvudvärk, käke, ländrygg samt bäckensmärta. Vi har praktiska lösningar med online-bokning och faktureringstjänster.

Förmånen rehabilitering och förebyggande behandling är skattefri. Som arbetsgivare kan du göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling. En annan lösning för naprapati via företaget är löneväxling eller vår nya friskvårdstjänst “behandlande massage”, vilket liknar en naprapatbehandling och är helt avdragsgillt. Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på en skräddarsydd lösning utifrån era behov.

Se vår video: “Varför köpa naprapati till anställda”

Mindre sjukskrivningar med naprapati

Naprapati visade sig vara överlägset sin kontrollgrupp (evidensbaserat läkarbesök, med rådgivning samt träningsprogram) vad det gäller nedsatt smärta, ökad funktion och ökad livskvalitet hos patienter med ryggsmärta.
(Källa: Björnstudien)

Skops undersökning visar att 57 procent av svenskarna skulle föredra att gå till naprapat istället för vårdcentral vid ryggskott. I åldrarna 18-54 år är det nära dubbelt så många som föredrar behandling hos naprapat jämfört med vårdcentral.

NÅGRA AV TOTALKROPPS FÖRETAGSKUNDER