Vad kan Totalkropp betyda för ert företag?

Tärnaby Skidhem, som är en del av Storumans Folkhögskola, har en alpin linje där man satsar på alpin skidåkning på elitnivå varvat med studier.

Träningen innebär under barmarksperioden många gånger tung uppbyggnadsträning i gym, för att öka styrkan hos individen. Ändamålsenliga övningar med rätt teknik är ett måste för att skador inte ska uppstå.
Peter Viklund, naprapat , har genom att analyserat våran tidigare styrketräning kunnat plockat bort övningar som kunnat leda till skada och ersatt dem med alternativa övningar. Genom föreläsning/ utbildning med tränare och elever har han med sin breda kunskap ökat förståelsen för hur olika tränings metoder påverkar resultatet samt gett eleverna insikt om skadeförebyggande träning. Vi hoppas få tal del av Totalkropps tjänster många år framåt.

naprapat_ bemanningsföretag_referens

Elikon bygg AB är ett bemanningsföretag inom byggbranchen.

Vad betyder Totalkropp för er personal?

Sedan vi började att använda oss av Totalkropp så har vi en mycket mer nöjd och framför allt friskare personal. Våra sjukskrivningar har minskat avsevärt sedan vi började använda oss av naprapatbehandling. Det bästa är helheten med både det förebyggande samt rehabiliteringen när skador väl uppkommit.

naprapat_Philips_referens

Helena Sundin är personalansvarig på Philips.

Vad tillför Totalkropp din personal?

Förutom friskvård i Philips egen regi ser vi möjlighet till massage och naprapatibehandling på kontoret som ett bra komplement. Samarbetet med Totalkropp fungerar bra och våra medarbetare är nöjda med behandlingarna.
Mika Nevalainen, enhetschef ambulansen.

Ni tog kontakt med Totalkropp för att få en grundlig hälsogenomgång av er personal samt att få individuella träningsprogram med uppföljning utformade. Hur tycker du att det fungerat?

Jag har anlitat Totalkropp för att mina medarbetare skulle få en individuell genomgång av sin fysiska hälsa. Baserat på dessa uppgifter fick medarbetarna dessutom individuella träningsprogram. Vi är mycket nöjda med Totalkropps arbetsinsats . Idag tränar fler av de anställda regelbundet. Detta beror på Totalkropps goda insats. Jag vill varmt rekommendera Totalkropp.

Pär Lindström, handbollsspelare i Lidingöhandboll som besvärades av kroniska smärtor i nacken.

Hur mår du efter att ni kom i kontakt med Totalkropp?

Bra, tack! Hade i närmare 8 år besvärats av ömmande nacke och axel vilket påverkat mitt idrottsutövande. Av Totalkropp fick jag inte bara hjälp med att åtgärda detta utan även ett träningsprogram för att stärka och bygga upp muskulaturen. Idag är jag helt symptomfri.