Eva Elfström ansluter åter till Totalkropp

By Allmänt No Comments

Eva Elfström ansluter igen till Totalkropps team, där hon startade sin resa som naprapat för 11 år sedan. Eva har under de senaste åren ägnat sig åt att utbilda sig till och att arbetat som lärare inom Zhingeng qigong. Denna form av qigong kan beskrivas som meditation i rörelse, i form av olika effektiva rörelseprogram för stress- och energihantering. Främst kommer Eva att erbjuda tjänsten ”Stressrelaterad smärta”.

Den här våren och sommaren har omkullkastat det mesta i vår vardag och vi har alla fått anpassa oss på olika sätt till den rådande situationen. Många har känt att det har varit och fortsatt är en psykiskt ansträngande tid med högre nivåer av stress och oro än normalt..

Stress skapar ofrivillig muskelspänning och vi går ofta helt omedvetna omkring med relativt hög muskulär anspänning, vilket på sikt kan ge smärta relaterad till muskler och leder. /Varmt välkommen att boka tid hos Eva.

Med anledning av coronaviruset

By Nyheter No Comments
Med anledning av den rådande situationen kring det smittosamma Coronaviruset och de första kända smittofallen i Sverige, vill vi be er att iaktta försiktighet för att vi tillsammans ska hjälpas åt att minska risken för smittspridning. Har du symptom som feber/hosta och andningsbesvär eller om du nyligen besökt något av riskområdena, ex norra Italien där många svenskar varit under sportlovet, ber vi dig att omboka din tid hos oss och komma på behandling tidigast 14 dagar efter hemkomst.
Kontakta oss på kontakt@totalkropp.se eller 08-54900700 så hjälper vi dig att hitta en ny tid.
Tack på förhand för visad hänsyn!

Behandlande Massage

By Allmänt No Comments

Så nära du kan komma en naprapatibehandling och ändå använda dig utav ditt friskvårdsbidrag. Behandlingen utförs av naprapater som kombinerar olika delar av manuella tekniker för att hjälpa dig med olika typer av besvär eller i förebyggande syfte. I denna behandling ingår undersökning, behandling och rehabilitering.

Nya priser

By Allmänt No Comments

Nya priser från och med 1 jan 2018:

 

Massage

30 min – 495:-

40 min – 595:-

60 min – 795:-

 

Naprapati

40 min – 695:-

60 min – Långvarig smärtproblematik – 850:-

40 min student/pensionär – 610:-

 

Kroppskoll

30 min – 595:-

 

Mamma-Mage träning

60 min nybesök – 795:-

40 min återbesök – 695:-

 

Stötvågbehandling

40 min nybesök – 695:-

20 min återbesök – 650:-

Friskvårdsbidrag

By Allmänt No Comments
Hej!
Visste du att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på Totalkropp? Detta kan du använda till både massage och vår tjänst kroppskoll.
Vi erbjuder dig att använda hela summan som en pott som vi lägger in i din journal som du kan nyttja i lugn och ro och boka in besök när det passar dig. Vi är kopplade till friskvårdssystemen såsom Benify och Wellnet och är du inte ansluten till dessa kan du naturligtvis betala som vanligt på plats eller via faktura och få kvitto som du delger din arbetsgivare.
Det kommer ske en prisjustering av våra priser vid årsskiftet 2017/2018 men detta kommer ej påverka denna kampanjen, och de gamla priserna kommer gälla för denna kampanj. Mer information om detta kommer komma ut framöver.
Vi har 2 kliniker och dessa är lokaliserade i Kungsholmen och Liljeholmen.
Boka tid gör du enklast på www.totalkropp.se
Alt på Tel: 08-54 900 700
Vi på Totalkropp hoppas att du är nöjd med oss och önskar dig en riktigt god Jul och ett gott nytt år!
OBS, friskvård täcker ej tjänsten naprapati, där gäller bruttolöneavdrag som ger dig rabatt upp till halva kostnaden utan att kosta ditt företag något. Vid frågor rörande bruttolöneavdrag, mejla tim@totalkropp.se 

Vilken succé!

By Allmänt No Comments

Naturskyddsföreningen vill tacka er på Totalkropp för ert stöd till Running For Shelter 2017 eller som vi också kallat det; Running for Östersjön.

Lördagens lopp blev verkligen en helt otrolig succé och hela 178.624 kronor(!) samlades in till vårt arbete med att rädda Östersjön.

Vi är så glada för den service som ni erbjöd alla trötta löpare. 

Running For Shelter

By Allmänt No Comments

Running For Shelter är ett välgörenhetslopp för företag och i år kommer intäkterna att gå till Naturskyddsföreningen för att stötta dem i deras arbete med att rädda Östersjön. Som en del i vårt arbete med Agenda 2030 vill vi självfallet hjälpa till och kommer därför att finnas på plats och erbjuda massage till alla löpare.

Om du vill veta mer om detta lopp kan du gå in på www.runningforshelter.se. På deras hemsida hittar du även en intervju med Totalkropps grundare, Peter Viklund, där han berättar mer om oss och vårt arbete med Agenda 2030.

Vår inriktning

By Allmänt No Comments

Vi på Totalkropp utgår från att vi alla är unika. Alla individer har olika förutsättningar och behov. Som patient hos Totalkropp är du inte ”ett knä, eller en rygg” utan en person, en individ med smärtor från ett eller flera områden. Därför behöver vi behandla olika. Vi diagnostiserar och rehabiliterar inte bara besvär/skador. Vi lägger också upp en förebyggande plan

Hållbar utveckling

By Allmänt No Comments

Vi vill hjälpa dig och ditt företag. Vi vill vara med och bidra till mer hälsosamma liv och verka för alla människors välbefinnande. Vi vill vara med i arbetet för en hållbar utveckling och Agenda 2030.

Vad är Agenda 2030?

En global överenskommelse för hållbar utveckling som alla världens länder åtagit sig att vara en del av. Agenda 2030 består av 17 olika mål och 169 delmål och syftar till att utrota fattigdom och hunger, förverkliga de mänskliga rättigheterna för alla, uppnå jämställdhet och egenmakt för alla kvinnor och flickor samt säkerställa ett varaktigt skydd för planeten och dess naturresurser. Ett stort ansvar som vi alla måste vara med och bidra till om vi ska åstadkomma en hållbar utveckling.

Hur bidrar hälsa till hållbar utveckling?

Mål 3 i Agenda 2030 handlar om att säkerställa att alla kan leva ett hälsosamt liv och verka för alla människors välbefinnande i alla åldrar.

God hälsa är en grundläggande förutsättning för människors möjlighet att nå sin fulla potential och att bidra till samhällets utveckling. Investeringar i hälsa genom är en återinvestering i samhällets utveckling i stort. Därtill är bästa möjliga hälsa, inklusive nödvändig hälso- och sjukvård, mat, vatten, ren luft, sanitet, hygien och läkemedel, grundläggande rättigheter.

Genom att erbjuda anställda naprapati bidrar ditt företag till bättre hälsa för dina anställda, mer hälsosamma liv och därmed till en hållbar utveckling.