VI SOM JOBBAR PÅ TOTALKROPP

Peter-ny2

Peter Viklund

peter@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Grundare av Totalkropp

Peter Viklund är legitimerad Naprapat och grundare av företaget Totalkropp. Peter är anställd som lärare i naprapati på Naprapathögskolan. Han undervisar och har kursansvar i ledbehandling och mjukdelstekniker. Dessutom är han medlem i naprapatgruppen som har till uppgift att driva utveckling inom naprapati. Peter har också en funktion inom svenska naprapatförbundet där han förmedlar det senaste inom forskning till medlemmarna. Peter har ett särskilt kliniskt intresse för långvarig smärta. Detta avspeglar sig i hans forskningsprojekt som har inriktning på ländrygg, nacke, höftled samt bäcken.

Inriktning: Återkommande och långvarig smärta, ländrygg, nacke, bäcken och höft.

Hittar ni inte Peter på kliniken i Liljeholmen så är chanserna stora att han för tillfället tittar på när sin stora idol Zlatan spelar fotboll.

Johanna-ny2

Johanna Lindgren

johanna@totalkropp.se
Leg. Naprapat, Klinikchef Totalkropp

Johanna Lindgren är legitimerad Naprapat och inriktar sig särskilt på behandlingar mot huvud- och nackvärk. Johanna behandlar även smärtor och nedsatt funktion i hela rörelseapparaten och har vidareutbildning i dry-needling (akupunktur) samt fördjupad kunskap inom fotens anatomi då hon arbetat med formgjutna sulor. Johanna är certifierad MammaMagetränare och har hög kompetens och stor erfarenhet av att behandla gravida.

Inriktning: Nacksmärta, huvudvärk och yrsel samt graviditets relaterad smärtproblematik.

När ni inte träffar Johanna på kliniken är det stor chans att ni stöter på henne i olika träningssammanhang. Med en bakgrund som alpinåkare på elitnivå är träningen en del av Johannas vardag. Just nu är golf den sport hon har ett nyvunnet intresse för.

therese-ny2

Therese Hammare

therese@totalkropp.se
Massageterapeut

Therese Hammare är massageterapeut och utbildad genom Axelsons. I sina behandlingar använder hon sig främst av den svenska klassiska massagen, men hennes massage är även influerad av de massagetekniker hon lärt sig under sina perioder utomlands i bland annat Borneo och Spanien. Therese är även utbildad inom Massage & Dyslexi och Massage i skola/förskola.

Inriktning: Muskulära spänningar

Om du inte hittar Therese på kliniken står hon förmodligen på ett dansgolv och övar in nya koreografier då dans är hennes största intresse.

Tim-ny2

Tim Hustad

tim@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Tim Hustad är utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm. Tim jobbar mycket med patienter som har långvarig smärta och har rygg, nacke och axlar som intresseområde.

Han behandlar med sin breda kompetens självklart också besvär i andra delar av kroppen. Han har vidareutbildat sig inom dry-needling (akupunktur) och lägger ner mycket tid på modern smärtvetenskap.

Inriktning: Alla typer av smärtor från rygg, nacke och axlar, med speciellt intresse för långvarig smärta.

När Tim inte jobbar på kliniken så hittar du honom förmodligen i skogen på sin cykel eller sina skidor, eller i köket där han gillar att baka äkta norska bröd. Han är nämligen inflyttad norrman. Idrottsintresset är även det stort och under åren har han ägnat sig åt allt ifrån kampsport och simning, till snowboard och styrketräning.

Maren-ny2

Maren Jansen

maren@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Maren Jansen är legitimerad Naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har tidigare varit aktiv inom simning, både som utövare och tränare på hög nivå. Hon har ett stort intresse för träning och hälsa.

Maren arbetar mycket med idrottsrelaterade skador och är även inriktad mot smärtproblematik från ansikte och nacke. Detta inkluderar käkledsdysfunktioner samt tandpressning, huvudvärk och tinnitus. Maren är certifierad MammaMagetränare och har stor erfarenhet från behandling och träning i samband med graviditet (under/efter). Självklart behandlar hon även andra besvär och smärtor från andra delar av rörelseapparaten.

Inriktning: Idrottsmedicin, käkled, nacksmärta, huvudvärk samt MammaMageträning och graviditetsrelaterade besvär.

När Maren inte är på kliniken är hon gärna ute i naturen eller på resande fot. Maren kommer från Stavanger i Norge.

Miriam-ny2

Miriam Loftheim

miriam@totalkropp.se
Leg. Naprapat

Miriam är utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon behandlar smärtor och besvär i hela kroppen men har en speciell inriktning på knä, fot och höftsmärta. Hon är även vidareutbildad inom dry-needling. Miriam har under flertalet säsonger arbetat med fotbollslag på elitnivå, hon har därav goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för så väl elitsatsande personer som till motionärer.

Inriktning: Knä, fot samt höftssmärta

När Miriam inte är på kliniken hittar ni henne på dansgolvet. Hon har tidigare varit aktiv inom dans.

Eleonore Ram

Leg. Naprapat

Eleonore är utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm.

Hon behandlar smärtor och besvär i hela kroppen och har ett stort intresse för träning och hälsa. Eleonore arbetar med elitsatsande ungdomar inom fotboll och besitter därav goda kunskaper inom idrottsmedicin och rehabilitering för såväl motionärer som elitsatsande personer.

Hon är även vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur).

Inriktning: Nacke och idrottsmedicin

När Eleonore inte är på kliniken hittar ni henne på en tennisbana eller i en källare där hon utövar thaiboxning eller styrketränar.