TOTALKROPP

KUNGSHOLMEN

NAPRAPATI MED IDROTTSINRIKTNING

En mottagning med fokus på idrott

På Totalkropp Kungsholmen fokuserar vi på idrottsrelaterade skador samt hjälper personer att förbättra sin träning och uppnå sina fysiska mål.
Oavsett om du vill komma igång med träning eller är elitsatsande, finns vi där för dig. Vi jobbar med smärtlindring, skadeförebyggande samt prestationshöjande behandlingar och träning.

Totalkropp Kungsholmen hjälper dig genom rehabiliterande träning och behandling. Vårt mål är att du ska veta vad som är problemet, vad som är orsaken men framförallt vad du själv kan göra, genom rehabilitering och träning, för att problemet inte ska återkomma.

gray_logo
Totalkropp Kungsholmen
C/O Vici Athletics
Industrigatan 5
112 46 Stockholm

TOTAL KROPP + VICI ATHLETICS

Rehabilitering med tillgång till ett CrossFit gym.

Tillgång till gym under din rehabilitering

Via tillgång till gym har vi möjligheter att utforma kompletta program. Du får veta varför du ska göra övningarna samt hur! Genom detta blir din träning både rolig, säker och effektiv. Allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att uppnå dina mål samt ha en smärtfri vardag.

Självklart finns vi även till för dig som inte är intresserad av träning och som enbart behöver behandling eller skön massage.

Kort om CrossFit

CrossFit är en träningsform som kretsar kring naturliga rörelser. Övningarna efterliknar de fysiska utmaningarna som människan alltid haft i vardagen. Sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Alla dessa rörelser är naturliga rörelser och ligger till grund för de övningar man försöker utföra inom CrossFit. Med god teknik, korrekt utförande samt vilja är CrossFit en optimal träningsform för alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. Genom den stora variationen får du träning som både ger kondition och styrka.

Läs mer om Crossfit på Vici Athletics hemsida 

Om oss & våra behandlingar

Totalkropp erbjuder naprapati, massage och annan friskvård till såväl privatpersoner, idrottsföreningar och företag. Vi arbetar exempelvis med arbetsrelaterad smärtproblematik men också med idrottsskador på elitnivå, bland annat med erfarenhet från friidrottslandslaget.

Som patient hos oss kommer du att få svar på de viktiga frågorna:

  • Vad är det som smärtar?
  • Varför smärtar det?
  • Hur kan jag förebygga smärtan?

naprapat kungsholmen

Vi som jobbar på Totalkropp Kungsholmen

Henrik Yttervik

Henrik är särskilt intresserad över samspelet mellan kropp och hjärna och arbetar mycket med den kopplingen för att hålla kroppen stark och smärtfri. Varje behandling är individanpassad. Målet är att maximera styrka, rörlighet, balans och koordination.

Inriktning: Henrik behandlar smärtor och nedsatt funktion i hela rörelseapparaten.

När Henrik inte är på kliniken hittar du honom förmodligen handståendes på gymmet då gymnastik är ett stort intresse.

Jeanette Bodén

Naprapat

Jeanette Bodén är utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har ett stort intresse för idrottsmedicin, träning och hälsa.
Jeanette behandlar besvär och smärtor i hela rörelseapparaten och är vidareutbildad inom dry-needling (akupunktur).

Jeanette har mångårig erfarenhet av arbete med träning och är utbildad träningsinstruktör.

Inriktning: Idrottsmedicin, nacksmärta och huvudvärk.

Om du inte hittar Jeanette på kliniken befinner hon sig troligen på resande fot och gärna på väg till någon exotisk ö.

Eva Elfström

Leg. Naprapat

Eva Elfström är legitimerad naprapat sedan 2010. Hon har ett särskilt intresse för psykosomatiska besvär och bemöter dig som patient på ett holistiskt sätt. Eva har arbetat som handledare på naprapathögskolans elevklinik och har föreläst på naprapathögskolan om diagnostisering, behandling och rehabilitering av huvudvärk.

Hon är vidareutbildad inom behandlingsteknikerna dry-needling och radiell stötvåg och har även gått kurser inom Idrottsmedicin, Träning före och efter graviditet samt MammaMageträning.

Inriktning: Nackvärk, huvudvärk, käkled och smärta under och efter graviditet.

Idrottsligt har hon tidigare tävlat på elitnivå i simning, men nu föredrar hon löpning, yoga och meditation. Hittar ni inte Eva på kliniken på Kungsholmen så är chanserna stora att hon påtar i sin köksträdgård med sin dotter.

Nathan Weiss

Naprapat

Nathan behandlar smärtor och besvär i hela kroppen samt har ett speciellt intresse för idrottsmedicin och långvarig smärta.

Han har ett stort engagemang för träning och hälsa och har dels styrketränat aktivt under flera år, men även arbetat som träningsinstruktör. Utöver arbetet på kliniken är Nathan involverad i ett forskningsprojekt på Karolinska institutet som avser att identifiera riskfaktorer för skador hos unga kvinnliga fotbollsspelare.

Inriktning: Alla typer av smärtor i kroppen med speciellt intresse för idrottsrelaterade besvär.

När Nathan inte är på kliniken hittar du honom förmodligen vid skivstångsställningen på gymmet eller i sitt kök då han gillar att laga mat.

Tillsammans lägger vi upp en plan

Vi diagnostiserar och rehabiliterar inte bara dina besvär/ skador utan vi lägger även upp en förebyggande plan. Vi har specialkompetens inom områdena nacke, axel, huvudvärk, käke, idrottsmedicin, ländrygg samt bäckensmärta.

Vår huvudmottagning ligger i Liljeholmen, klicka gärna här för att läsa mer om alla våra behandlingar.